Oma blogiluettelo

perjantai 16. toukokuuta 2014

RÄSYMATTO

Oikeastihan tämä ei ole mikään räsymatto, vaan virkattu trikookuteesta, mutta lähtökohtana projektille oli, että halusin sen olevan räsymaton kaltainen "jämäkude"-matto. Tämä on yksi näitä projekteja, jotka odottivat 2 vuotta valmistumista... Kuteet olivat erivahvuisia, mutta aika mukavasti sain käsialaa tasattua, kun otin tarpeeksi suuren koukun (12mm). Loppusijoituspaikka ei ole vielä selvillä, mutta ainakin tämän viikon saa palvella pienen miehen leikkimattona!

perjantai 9. toukokuuta 2014

KROKOHUIVI

Teeteen Aurea (10,90€/50g) langasta virkattu+neulottu krokohuivi. Ohje Suuri Käsityökerho 9/2012. Mallia hieman mukailtu. Huivin kiinnitys puisella huivineulalla (7€/kpl).

MYKONOS

Lahja ystävälle. Katian Mykonos (5,70€/50g) langasta 7mm puikolla neulottu huivi, jossa mukana pidennettyjä kerroksia. Kassi samasta langasta ja tölkinklipsuista virkkaamalla. Kassissa kultainen Prym hihna (9€). Menekki koko settiin 2 kerää ja lankaa jäi vielä sen verran, että lopusta virkkasin rannekorun, joka esitelty KORUILUA tekstissä...

PAREO HUIVI

Katian Pareo-langasta virkattu huivi / lannevaate. Valmiin huivin mitat n. 60cm x 160cm. Menekki 1 kerä, kerän hinta 29,70. Löytyy myös valkopohjaisena, jossa sinisiä kukkia. Kaitaleet virkattu yhteen langassa olevista lenkeistä. Päät viimeistelty ompelemalla.

KESÄSUKKIA

Kesäsukkia Austermann Stepistä ja Regian Jazz Colorista. Muutama pari jo valmiina ja myynnissä. Lisää malleja ollaan kehittelemässä. Myytävät sukat aina periaatteella: Laatulangoista, kestäviä ja pestäviä sukkia!!!

KORUILUA

Eilen ilmestyi Suuri Käsityökerho, jossa oli Virpi Siiran suunnittelema koru jämälangoista ja avainrenkaista. Inspiroiduin ideasta ja kehittelin omat korumallit. Pohjana erikokoisia verhorenkaita, jotka päällystetty virkkaamalla puuvillalangoista. Lukkona korulukko. Kaikki tarvikkeet koruihin löytyy Rouva Pyryn hyllystä ja mallin saa vapaasti kopioida ja jakaa

perjantai 2. toukokuuta 2014

SYTO-PIPO KAMPANJA 2014

SYTO-pipoja Tyksin syöpäosastoille kertyi yhteensä 97 kappaletta ja ranteenlämmittimiä 27. Lämmin kiitos kaikille kampanjaan osallistuneille . Uusi hyväntekeväisyys kohde on vielä valitsematta, joten kerro oma ehdotuksesi ja ideasi uudeksi: LANGAT KIERTOON HYVÄN ASIAN PUOLESTA kampanjaksi. Ehdotuksia otetaan vastaan toukokuun loppuun asti.