Oma blogiluettelo

tiistai 19. kesäkuuta 2012

MARIKASSIN UUSI ELÄMÄ

Vanhan kassin tuunausta japanilaisin kukkasin... Lankana puppets lyric 8/4 (100% puuvilla) ja almina (100% puuvilla). Virkkuukoukku 2,5mm

AMY PANTA JA RANNETIN

AMY "korusetin" panta ja rannetin. Valmistettu koukkuamalla ja virkkaamalla. Mallin suunnittelija: Anna-Leena Kirves. Lankana Almina 100% merseroitu puuvilla.

NOODLES

Uutuus noodles puuvillatrikoo, jossa 8% lycraa. Soveltuu erinomaisesti virkkaukseen. Myydään 800-900g:n kartioissa. Kartiossa metrejä kuitenkin aina 120m. Kivoja kirjavia värejä. Myös yksivärinen khakiruskea ja beige. Kartion hinta 13€

SUBITO KASSI

Vähän talvisempi kassi-malli Austermannin Subitosta. Hihnassa mukana myös teetee Taiga-lankaa. Virkattu 12mm koukulla ja lankaakin kului ihan kiitettävästi, mutta tulipa tehtyä. Malli on mukailtu Austermannin omasta ohjeesta.

TÄHTI-MATTOTähti-matto trikookuteesta Kauhavan Kangasaitan ohjeen mukaan. Maton halkaisija 99cm ja kuteen menekki 1,5kg. Mukava ja helppo malli, sopii hyvin myös aloittelijalle!

tiistai 12. kesäkuuta 2012

PIPO PÄÄHÄN VASTASYNTYNEELLE

Pieniä pipoja hyvään tarkoitukseen... Elokuuhun kerätään taas uutta kuormaan toimitettavaksi TYKS synnytysosastolle. Myös pieniä tumppuja, töppösiä ja peittoja otetaan vastaan. HUOM! Vain puhtaita ja uusia ja mielellään luonnonmateriaaleja!

KOUKUTTU TYYNY

Trikookuteesta koukuttu "lukutyyny". Koko 20 x 80cm.

KESÄKASSI

Virkattu kesäkassi trikookuteesta. Kaikki lähti siitä, kun hyllyssä nökötti 2 palmikoitua kudepötköä, joista aikanaan oli tarkoitus palmikoida kokonainen matto. Siinä vain kävi sitten niin, että tuli myytyä kyseiset värit ennen, kuin matto valmistui. No tuli nyt sitten palmikot hyödynnettyä kassinhihnana!

"PIPA"

Jäi hyllyyn kerä fuksian väristä Sandnes mandarin classicia, joten päätin neuloa sen sieltä pois... Vähän koristetta kylkeen, ettei näytä niin tylsältä...

VILLAHAALARI


Yhdentoista vuoden takainen projekti valmistui vihdoin viimeviikolla! Ei taida enää mahtua mun 12-vuotiaalle murmelille!!!! Haalari jääny aikanaan kesken, kun päätiellä loppui lanka... No ehkä tällekin haalarille löytyy vielä käyttäjä!

sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

VIRKATUT KORVIKSET

Valkoisesta Alminasta virkatut korvakorut. Ohje kuului teetee neulekerhojen toukokuun materiaaliin. Valitettavasti en tähän hätään muista suunnittelijaa! Tärkkäsin korvikset sokerilla, joten ovat ryhdikkäät käyttää. Suunnitelmissa tehdä mustat vastaavat, mutta hieman ohuemmasta langasta, mahdollisesti helmilangasta...

VIHREÄ KASSIKassiprojektit jatkuu... Tässä viimeisin tuotos, vihreä röyhelökassi. Pohjana vihreä Almina merseroitu Egyptiläinen puuvilla ja röyhelönä Katia Rizos. Kassinkahvat Prymiltä.